Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2018 12:07 - Демократичен за групата, финансирана от Сорос, арестувана за "батерия" срещу мениджъра на кампанията на кандидата на Невада ГОП
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 357 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Демократичен за групата, финансирана от Сорос, арестувана за "батерия" срещу мениджъра на кампанията на кандидата на Невада ГОП image От Брук Сингман | Фокс Нюз

https://www.foxnews.com/politics/dem-operative-for-soros-funded-group-arrested-for?fbclid=IwAR1LneqiolcId6QzijUAHC3gWrHWpwn9JxPEuUXI3Ovz_9iAC_CrLx7RLEU

Демократич арестуван за "батерия" срещу кампанията на кампанията на кандидата на Невада ГОП

Демократичен оператор за "Американски мост 21-ви век", група, финансирана от либералния милиардер Джордж Сорос, беше арестувана, след като женска кампания мениджър на Невада ГОР губернатор номинал Адам Laxalt обвини оператора да сграбчи ръката си и да откаже да се откаже.

Демократичен оператор за "Американски мост 21-ви век", основана от Дейвид Брок и финансиран от либералния милиардер Джордж Сорос, бе арестуван във вторник, след като женската кампания мениджър на Невада ГОП губернатор Адам Лаксалт обвини оператора да сграбчи ръката си и да откаже пусни.

Кристин Дейвисън и други официални представители на кампанията на главния прокурор на Невада заявиха, че "батерията" я остави "ужасена и травматизирана" - и с натъртвания на врата и ръцете си.

 

"Политиката е малко агресивна в наши дни, но това е просто лудост. Никога не съм виждал нещо подобно ", каза Дейвисън, на 31-годишна възраст, на Fox News в сряда.

Според кампанията "Лаксалт" и местните правоохранителни органи Уифърд Михаел Старк III, 50-годишен, беше арестуван във вторник вечерта от градските маршалци в Лас Вегас и остана в ареста в затвора в град Лас Вегас.

image

Вилфред Майкъл Старк, вярно, твърди, че е държал Дейвисън на вратата.  (Кристин Дейвисън)

image

Вилфред Майкъл Старк е разпитан от полицията.  (Кристин Дейвисън)

Офисът на градския маршал заяви в изявление на "Фокс Нюз": "Той беше арестуван от нашите градски шеритати снощи в 19 часа, след като Кристин Дейвисън се свърза с тях, заявявайки, че г-н Старк я е хванал за ръката и я е бутал. граждански арест, защото инцидентът не се случи в присъствието на морските. " В офиса се казва, че инцидентът е "очевиден резултат от атака, в която е влязъл г-н Старк в една от стаите ... и се опитва да се обърне към главния прокурор Адам Лаксалт".

Това не е първият арест на Старк - по-рано тази година демократичният арестуван бе арестуван заради атентат срещу секретаря на секретаря по вътрешните работи Райън Зинке.

Последната конфронтация се състоя след кампания в Източен Лас Вегас във вторник вечерта. Дейвисън казал на Фокс Нюз, че "много голям човек", по-късно идентифициран като Старк, "избухна в стаята, където аз и Адам [Лаксалт] говорехме с камера".

image

Мениджърът на Laxalt кампанията Кристин Дейвисън, 31-годишен, обвинява Уилфред М. Старк за "батерията".

"Ние сме свикнали да проследяваме, но този човек беше много физически - ме буташе, натискайки в членовете на моя персонал, крещейки - обясни Дейвисън. - Този човек беше физически почти тела, който ме проверяваше. Бях нервен за безопасността си, така че тръгнахме и влязохме в отворена стая.

image

Дейвисън казва, че е била наранена на ръцете си след инцидента.

Дейсион казал на Фокс Нюз, когато тя, Лаксалт и двама други служители от мъжки пол влязоха в частната стая и затвориха вратата, която "се отвориха" миг по-късно.

- Двама служители от мъжки пол се опитваха да го задържат назад. Той беше толкова агресивен, че изглеждаше, че ще се обърне към кандидата, за да му навреди физически - каза Дейвисън, като добави, че тя стои на прага.

image image image

- Той хвана дясната ми ръка, кракът ми беше пометен между вратата и стената. Той завъртя ръката ми и я изкриви зад гърба ми - обясни тя. "Бях уплашена. Всеки път, когато се опитах да се отдръпна, той щеше да се хване по-здраво и да ме привлече по-близо.

Дейвисън каза, че Старк придърпа главата си в гърдите си и я задържи за няколко минути. Тя каза, че "се чувствах като час."

image

Дейвисън беше наранен след като твърди, че е държан от Старк във вторник. (Кристин Дейвисън)

"Бях уплашена и крещеше", спрете - ме боли ", обясни тя.

Дейвисън каза, че Старк предупреди Лаксалт и каза: - Адам, има само един начин да направиш това спиране.

- Това наистина ме уплаши - каза тя.

В изявление пред Fox News, кампанията "Laxalt" заяви, че политиката в Невада "е достигнала ново ниво".

image

Адам Лаксалт работи за губернатора на Невада.  (АР)

"Нападението срещу жената кампания мениджър на противоположната кампания е отвратително и тя няма място в нашата система", заяви говорителят на кампанията Паркър Бриден. "Това поведение на мафията отляво е извън контрол. Насърчаването на насилието, както много известни демократи като бившия главен прокурор Ерик Холдър наскоро направи, има реални, опасни последици. "

Протестиращите през последните месеци са задържали депутати от ГОР и служители от ресторанти в хаотични моменти, заснети с видео. Собственикът е обвинен, че е разпалвал пламъците, защото каза миналата седмица, "когато те изчезнат, ние ги ритаме", в обрат на известния лозунг на бившата първи дама Мишел Обама. По-късно Holder каза, че не се застъпва за насилие.

Демократичният кандидат на кампанията на Стив Сисолак и държавните партийни чиновници отричат ​​връзка със Старк.

Говорител на American Bridge не отговори на искането на Fox News за коментар. Не е ясно дали той е бил на работа за Американ Бридж по време на конфронтацията, но той работи за групата, като се описва като репортер за тях на страницата си LinkedIn .

Старк също има запис на арести, докато работи за Американски мост. Старк беше арестуван на 28 октомври 2017 г. за непристойно поведение при събитие във Вирджиния, докато покриваше тогавашния кандидат за кандидат-губернатор Ел Джилспийд. Той бе признат за виновен за нарушено поведение през февруари тази година.

Инцидентът с прессекретаря на Зинке Хедър Суифт се случи през март в офиса на сградата на "Лонгоуърт" след бюджетно изслушване пред комисията. Старк твърди, че се е приближил до Зинке и според съобщенията "използва цялото си тяло, за да избута" Суифт, когато се опита да напусне стаята. Суифт, който нарече инцидента "ужасяващ", каза на полицията, че е решила да повдигне обвинения, за да му помогне да получи "задържане".

Не е ясно дали Суифт има адвокат.

"За мен е шокиращо, че всеки в този бизнес, без значение коя партия или проблем, на която работите, ще задържи някой, който е последователно арестуван заради насилие", каза Дейсион пред Fox News. - Това е ужасяващ инцидент.

Американският мост е основан през ноември 2010 г. от Дейвид Брок, който също основава либерална група за наблюдение Media Matters.

Най-големият донор на групата е либералният милиардер Сорос, който дари повече от 2 млн. Долара между 2015 и 2016 г. Сорос все още участва в групата, като най-скоро дари $ 300 000 през февруари  и  $ 80 000 миналата година.

Associated Press допринесе за този доклад. 




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39922435
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930