Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2017 16:52 - Новото глобално плашило Сверна Кореа
Автор: dartanjan Категория: Други   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.09.2017 21:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Създателите на глобалните плашила и организаторите на този трагикомичен фарс със северна Корея днес сами ни съобщиха каква е била тяхната идея. Трябва им повече свободат на действие при налагане на нови закони и директиви от името на световната организация ООН. Тръмп се беше възмутил, че бюрокрацията изяждала ефективността и верoятно военнолюбците се чувстват с недотам развързани ръце. Проблема идва и от това че тяхното мюсюлманско плашило, действащо под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, няма ядрено оръжие за масово поразяване и потенциала му за плашене не е на необходимото световно ниво. Затова им е нужно още по-страшно ядрено плашило, за да може светът да бъде изправен на нокти. Трябва им луд диктатор с нервен пръст върху ядреното копче. За да се вземат такива мерки за "сигурноста" на хората и необходимите резолюции, че изплашените и объркани граждани да не се усетят кога им поставят клопката да  гласуват срещу своята свободата в името на някаква имагинерна сигурност и просперитет. Когато светът бъде изправен на нокти чрез реалните изкуствено създадени  или измислени и поддържани от медите за масова дезинформация плашила, ще се появи висш представител на световните заблудители, за да бъде провъзгласен вероятно от трибуната на ООН за световен миротворец и обединител на света и духовен баща на нациите. Той ше предложи своето универсално решение за всички беди на света идващи от греха. И това решение ще бъде "неделният закон" - белегът на авторитет на римокатолическата езотерическа църква (библейският звяр), който е в директно противоречие с четвърта вечна Божият заповед. Единствената в декалога неслучайно започваща с думата "Помни" понеже Бог знае какво ще се случи. За да бъде обединен света политически, икономически и религиозно и за да бъде отново обединена църквата с държавата както в тъмното средновековие, когато представители на тази езотерическа организция са преследвали и изтощавали светиите на Господа, защото са разпространявали Божият светлина в света и са искали да живеят според Божията воля и закон. Защото грешният тленен човек иска да заеме мястото на светият вечен Бог в живота на хората, за да ги подчини на своята суетна воля и плътски страсти. 
  Тази лукава стратегия се нарича диктатура на страха и измамата. Организаторите и в действителност не иска да постигнат истински мир, ред и равнопоставеност, а контролиран хаос, понеже са избрали да живеят според принципите на хаосът - гордост, егоизъм, суета, лъжа и липса на любов и свобода. А ред не може да се постигне с принципите на хаосът.  
 В действителност истински ред и мир е възможно да се постигне само чрез принципите на вечният живот, дадени ни от Господа в Неговият вечен морален закон - любов към Бога и ближният, стремеж към истина и справедливост и свобода на съвестта. Това са сплотяващите принципи, които правят едно царство неразрушимо и нашият свят Създател ни дава единствената смислена алтернатива. И тези които търсят отчаяно спасители сред хората защото са положили съкровищата си на тази временна Земя, ще намерят вълци в овчи кожи и ще бъдат измамени. 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dartanjan
Категория: Политика
Прочетен: 281708
Постинги: 310
Коментари: 106
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031